Kalundborg Sportsrideklub

Kalundborg Sportsrideklub er åben for alle der ønsker at være medlem af et fællesskab hvor heste, ponyer og ridning enten er ens hobby eller hele ens liv.

Kalundborg Sportsrideklub vil i tæt samarbejde med aktive ryttere, forældre og passive medlemmer, skabe og udvikle en klub hvor inspiration, udvikling, læring og sikkerhed er nøgleord.

Kalundborg Sportsrideklub lægger vægt på glæde, trivsel, tryghed og fællesskab. Vi vil styrke medlemmernes alsidighed, tolerance og ansvarsfølelse

Kalundborg Sportsrideklub tilbyder, i samarbejde med Istebjerg Ridecenter, undervisning, relevante kurser, ridestævner i dressur og spring, ponygames, udflugter, klubarangementer med samvær og opleveser for dig og hele din familie.

Kalundborg Sportsrideklub en rideklub for dig som:

Har din egen hest / pony eller har behov for at låne

Sætter kammeratskabet og det sociale fælleskab højt

Er vild med heste

Respekter hesten som et levende væsen

Kan lide at ride dressur, spring og ponygames

Er til tur og hyggeridning

Ønsker at lære om hestepleje og ridning

Vil gerne blive en dygtig sportsrytter

Ønsker at deltage i ridestævner i egen og andre rideklubber

Vil bakke op om klubben og dens arrangementer