Blackie

Blackie er en sød og rolig pony. Hun er elsket af rideskolens elever fordi alle kan ride hende. Hun er omgængelig, rolig og elsker at blive nusset.

Roxanne

Roxanne er en fantastisk hoppe. Roxanne har sprunget DM og hun har også prøvet military. Hun er rolig og stabil. Roxanne måler 149 cm.

Ronja

Ronja er en dejlig børnepony. Hun springer og går en god dressur. Hun måler 125 cm.

Samson

Samson er en dygtig ældre dressur pony. Han er både god til voksne og børn.Man kan altid stole på Samson. Han måler 140 cm

Daisy

Daisy er en lille pony, som kan det hele. Hun kan gå dressur og hun kan springe. Daisy er en rutineret rideskolepony, der har båret mange rideskoleelever. Daisy er elsket fordi hun er stille og det er let at lære grundridningen på Daisy.

Ivanhoe

Ivanhoe er en skøn pony vallak, der har sprunget hele 4 nordisk mesterskaber og vundet  Baltic cup samt stilcup et utal af gange.. Han måler 138 cm og han er fuld af selvtillid og elsker at være sammen med sin rytter og blive nusset.

Daisy

Daisy er absolut en af rideskolens ældste ponyer. Daisy er meget stille og sød hoppe. Hun er ponyen for dig som aldrig har redet før og skal trækkes. Du kan sikkert og trygt sætte dig op på Daisy. Daisy måler 138 cm.

Klosterhedens Nagtinus

Også kaldet Manse i dagligdagen. Manse er en sød og rar dressurhest. Han har debuteret i M dressur, og han er Dortes hest og rides af dressurrytter Frederik. Der kan købes eneundervisning på Manse.