Fastelavn

Fastelavnsstævne/ generalforsamling den 25/2 2017

Der afholdes et hyggeligt spring fastelavnsstævne. Vi starter med Bom på jord og springer efter valgfri højde efter metode B7 (Beskrivelse af metoden kan læses på hjemmesiden under springmetoder). Rideskolen melder til Dorte hvilken højde de vil springe, øvrige ryttere sender højden til kbs@hotmail.dk

Kom udklædt til et hyggeligt og festligt springstævne hvor vi traditionen tro starter dagen med generalforsamling, afholder fastelavnsspringning og afslutter dagen med at slå katten af tønden i ridehuset.

Tider: Generalforsamling fra kl 11-13. Fastelavnsspringning fra kl 14. Fællesspisning mellem kl 13-14 (først til mølle).

Pris: 30 kr for mad. 50 kr for tilmelding til springstævne per rytter. For søskende 25 kr, som dækker slikpose, når der skal slåes katten af tønden. Betaling på stævnedagen, når man melder sin ankomst i rytterstuen.

Tilmelding: Senest den 23/2 enten til Dorte elle på mail kbs@hotmail.dk

Stævnet er åbent for alle medlemmer af KBS

Forplejning: Slikposer til alle tilmeldte børn, der har betalt indskud. Der kan købes kaffe, te, kakao, sodavand og fastelavnsboller til rimelige priser. Til fællesspisning serveres der kartoffelsuppe med bacon.

Kalundborgmesterskab 2014 i dressur, spring, kvadrille/pas de deux, kür

Stævnet er åbent for: Ryttere fra NVR, RKVS, KRIK, PMR, VRCL, TNKR, SLRK, HOL

Dressurdommer: Annika Mikkelsen

Springdommer: Helle Winbjerg

Banebygger: Helle Winbjerg

Almindelige bestemmelser:

1. Sted: Stævnet afholdes på Istebjergvej 39, 4400 Kalundborg.

2. Bane: Stævnet afholdes på udendørs baner.

3. Metode:

Festlig udklædning og udsmykning af hest er tilladt både i dressur og spring.

Kalundborgmesterskab dressur: Pony rider på B-bane og hest på A-bane. De to bedste ryttere fra klasserne LC-LA kvalificerer sig til klassen Kalundborgmesterskab 2015. Husk at skrive hvilket program der rides i bemærkninger. Ved pointlighed vinder den rytter der har højest point i indridning. Ved fortsat pointlighed trækkes lod.

Kvalificeres der til Kalundborgmesterskab 2015 stiller man op i det program som man har redet. DVS rides der LC3 i kvalifikationsklassen så rider man LC 3 i klassen Kalundborgmesterskab 2015.

Kalundborgmesterskab Spring: De to bedste ryttere fra klasserne 40 cm og opefter kvalificerer sig til klassen Kalundborgmesterskab 2015. Kvalifikationsrunden rides som stilspring - ved pointlighed trækkes der lod om vinderen. I klassen Kalundborgmesterskab rides der efter metode B1. Husk at skrive hvilken højde der rides i bemærkninger.

Kvalificeres der til Kalundborgmesterskab 2015 stiller man op i den højde som man har sprunget. DVS har man sprunget 40 cm så springer man 40 cm i klassen Kalundborgmesterskab 2015.

4. Trækkerklasserne: Man skal selv finde en trækker.

5.Tilmelding: Via DRF GO eller via mail kbs@hotmail.dk. Indskud per klasse 80 kr på kontonr: 5038 0001253488. Husk at skrive rytterens navn, hvilke klasser, ponyens/hestens fulde navn samt hvilken klub man rider for.

6. Efteranmeldelse: Det er muligt at efteranmelde på klubbens mail kbs@hotmail.dk på kontonr: 5038 0001253488 så vidt tidsplanen tillader det. Man er først tilmeldt når pengene er indsat på kontoen. Bevis for betaling vedlægges anmeldelse eller vises inden start på stævnedagen. Husk at skrive rytterens navn, hvilke klasser, ponyens/hestens fulde navn samt hvilken klub man rider for.

7. Programmet: Kan ses på LIVE senest fredag den 2/10 2015 . Klubben forbeholder sig ret til at ændre programmet frem til dagen før klassens afvikling. Stævnet afvikles selvom der er få tilmeldte.

8. Parkering: Der må kun parkeres på de anviste steder.

9. Vaccinationskort: SKAL kunne fremvises i sekretariatet ved forlangende.

10. Kalundborg sportsrideklub dækker ingen former for tyveri eller skader på pony/hest/rytter, eller udstyr ved ophold på stævnepladsens område herunder ud- og hjemrejse – al færdsel er på eget ansvar.

11. Hunde er ikke tilladt