Om Dream Team Riders

Følg Dream Team Riders på facebook og på hjemmeside:

Dream Team Riders er en del af Kalundborg sports rideklub som er dannet for at få KBS ryttere med frem i konkurrence sporten, samt for at støtte de børn og unge der ønsker at gøre sig bedre på konkurrence plan.

Dream Team Riders er for ryttere på alle niveauer med egen hest / pony til rådighed og som er medlem af KBS. Hovedmålet er via teamet at udvikle sig som rytter og gøre den lokale rideklub til en stærk samarbejdspartner -- samt at udvide kendskabet for ridesport i området.

Alle ryttere i Dream Teamet får via sponsere gratis undervisning hver anden måned i enten spring eller dressur af truppens beridere. For dressur delen er valgt berider Lena Grønnemose. Spring delen varetages af berider Lars Vallø Misser.

Der vil løbene blive holdt øje med rytternes udvikling og sammen med holdleder og trænerne bliver der blive lagt stævneplaner og  træningsplaner Truppen har sin egen hjemmeside samt FB side hvor resultater og udvikling følges nøje..

Det er ønsket at truppen udvides med op til 10 ryttere og der vil blive afholdt en optagelse prøve for nye ryttere i oktober måned.

Der vil ligeledes tilknyttes  en gruppe af " bobler " til truppen som vil få lejlighed for at følge / lærer af truppens ryttere og inviteres med  til samlinger ind imellem.
Truppen vil være synlig til alle hjemmebane arrangementer hvor de stiller til start eller opvise.

ligeledes vil der fra sensommer være fælles træning eller møde en gang pr uge ved holdleder.

truppen mødes til samlinger hver anden måned til undervisning og frem til undervisningen kan afholdes på klubbens baner i Istebjerg vil truppen kunne mødes i Lisbeth Hansens ridehus i Årby.

Truppen vil hele tiden være under udvikling og der ønskes på sigt foredrag fra faggrupper og idrætskyndige.
Truppen vil hele tiden optage nye sponsorer.

Dream Team Riders er nonprofit - det vil sige at der ikke betales for at deltage i truppen bortset fra det årlige medlems gebyr til KBS